Crp גבוה

דיון מתוך פורום  טיפולי IVF - תמיכה

01/09/2016 | 16:12 | מאת: נטלי

שלום רב, בת 33 ללא מחלות רקע לאחר סבב שני של ivf עם טיפול הורמונלי התבשרתי כי אני בהריון ככל הנראה שבוע 4 ,נוטלת אסטרופם קינון ביומיים האחרונים אני מרגישה חולשה כללית כאבי ראש אף גדוש ולחות מרובות ,ללא חום הבוקר ביצעתי בדיקות דם עם תוצאה של crp 0.72 כשהערך המקסימלי 0.50 ,תוצאה נוספת לא תקינה היתה של urea 14 ,ספירת דם תקינה ושתן תקין . חוששת לבריאות הבוטן שבתוכי ,האם הדבר מצריך התייחסות רופא הפוריות שלי /משפחה ?.מצריך טיפול אנטיביוטי ? תודה רבה .

03/09/2016 | 22:51 | מאת: שרונה צפריר

הי כדאי שתיידעי את רופא הפריון שלך. אני משערת שהוא יפנה אותך לרופא המשפחה אם יהיה צורך. החלמה מהירה!

מנהלי פורום טיפולי IVF - תמיכה