בת 27 בעבר הייתי במעקב רשתית שערי צדק

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים במבוגרים

20/10/2020 | 21:22 | מאת: לוברבום גולדה

שלום וברכה אי בת 27 בעבר הייתי במעקב רשתית בשערי צדק אני עם בעיה בעיניים קוצר ראיה גבוה וחורים ברשתית מפגות אני כבר שם במעקב יותר מעשור בגלל שאני גרה פה בבני ברק אני צריכה להיות במעקב בביילינסון בעוד חודשיים כשהייתי בעבר בשערי צדק היה לי סיפור מאוד מוזר מחוץ למרפאה ראיתי בן אדם בלי רגליים ויכול להיות שהשיע על הראיה שלי כשהרופא רצה לעשות לי בדיקה עמוקה עם הרחבת אישונים הוא ראה משהו שלא התאים לו וצעק עלי שבמהשך אני אגיע אליו מיד שאני רואה הבזקי אור בבית מה אפשר לעשות כשמגיעים בכזה מצב בבית חולים אני רוצה גם לציין שהוא מדד לי לחץ תוך עיני בסוף הבדיקה מה שהוא לא היה עושה בעבר וגם לפני הבדיקה הוא הדליק וכיבה את הסליט לאמפ מה עושים בכזה מצב אני מבוטחת כרגע בלאומית תודה רבה

שלום רב, אינני בטוח שאני מבין את שאלתך. במידה ויש צורך להבדק או מופיעים הבזקי אור מסך שחור טשטוש ראיה או חסר בשדה הראיה בהחלט חשוב להבדק על ידי רופא עיניים. בנוגע לבדיקת הלחץ מדובר בחלק מבדיקת עיניים שגרתית. רפואה שלמה

מנהל פורום מחלות עיניים במבוגרים