עיצוב הגוף ובעיקר הבטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/06/2001 | 09:02 | מאת: רונית

גובהי 1.62 ומשקלי 54 ק"ג, מאחר ואני אחרי 3 לידות, הבטן שלי גדלה, כמו כן אני בת 40 ואני מפחדת שעם הגיל אני אאבד את מבנה הגוף. מאחר ואני עסוקה כל היום בערב אני מותשת מידי לכושר גופני, לעומת זאת כל בוקר אני עושה 35 כפיפות בטן ובנוסף כפיפות בטן באלכסונים, 10 שכיבות שמיכה ותרגילים לרגליים, סך הכל 10-15 דקות. אין כלל תוצאות בשטח, מה אתה מציע לי, ובנוסף האם ישיבה תוך הכנסת הבטן יכולה להואיל?

03/06/2001 | 22:31 | מאת: אדי מלמד

רונית, כמה עצות לי אלייך! 1. בצעי 3 סטים לפחות של 15-20 ומעלה ומנוחה סבירה של 1-1.5דקות. 2. עבודתך מתבצעת על שרירי הבטן העליונה ושרירי הבטן האלכסוניים, אולם מה עם שרירי הבטן התחתונה?????? כל תרגיל אשר תבצעי אותו כאשר רגלייך נמצאות ב - 90 מעלות (כפופות או ישרות) והרמתם לכיוון החזה ו/או כלפי מעלה יעבדו על השרירים הנכונים. 3. הכנסת הבטן הינה תרגיל טוב ולא רק בישיבה, אלא גם אפשרי במשך היום. 4. למעט בצריכת מלחים ולמעט בעמילן-קמח. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה