איזה אימון עדיף לעליה במשקל בגלל שינוי במטבוליזם

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/06/2001 | 00:37 | מאת: גליה

בשנתיים האחרונות עליתי במשקל בגלל שימוש בתרופות להפרעת חרדה כשניים עשר קילו. התרופות גרמו על פי המדענים יותר לשינוי במטבוליזם מאשר לשינוי בהרגלי האכילה. אני בת 32 גובה מטר שבעים ושתיים. במשך השנתיים עליתי משבעים קילו לבערך שמונים ומשהו. הערה קטנה והיא שאני שונאת חדרי כושר ועד סיום התיכון הייתי ספורטאית מצטיינת ובין השאר שיחקתי בלאומית כדורסל נשים. היום אני סתם פדלאה. איזה אימון עדיף לבעיית עלייה במשקל שכזו ?

02/06/2001 | 00:56 | מאת: גליה

אני מעדיפה לעיין בתשובות בפורום. תודה.

03/06/2001 | 22:41 | מאת: אדי מלמד

גליה, ראשית יש לבדוק האם עדיין ישנם הפרעות מטבוליזם, (ע"י בדיקת TSH), שנית, כל פעילות בה תזיעי לאורך זמן ותקבעי לך מסגרת אימונים (את יכולה לנסות ולשחק אפילו כדורסל), הרגלי אכילה ותזונה נכונים והרבה רצון והעיקר לא להישבר. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה