אימון כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

31/05/2001 | 15:37 | מאת: גבי

שלום לכולם אני בן 27 יש לי מספר שאלות : 1. האם יש בעיה להכנס לסואנה (רטובה\יבשה) לאחר אימון כושר ? 2. מה רצוי לאכול לאחר אימון ? 3. אני מתאמן על ריבועים בבטן ,ואף קיבלתי את צורתם אך עדיין קיימים "צמיגים " קלים בבטן איך נפטרים מהם ? תודה

01/06/2001 | 20:34 | מאת: אדי מלמד

1. לאחר אימון כושר אין מניעה להיכנס לסאונה רטובה בין 5-10 דקות, סאונה יבשה בין 5-12 דקות, כל זאת בתנאי שאין בעייה בריאותית כגון לחץ דם ולאחר שתייה מרובה. 2. לאנשים המפתחים את גופם רצוי לאכול מיד לאחר סיום הפעילות מנת פחמימות (שכן את אימונך סיימת אולם גופך עדיין נמצא בפעילות גבוהה. לאנשים המעוניינים לעצב ולחטב גופם , יש לאכול מנת חלבון - לא יותר מ-30 גרם חלבון ותוספת ירקות. 3. א. ע"י הזעה מרובה, ב. למעט במלחים ועמילן. ג. שמירת אורח חיים בריא בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה