כושר גופני וריבועים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

31/05/2001 | 08:54 | מאת: אורי חיים

אני בן 16 במשקלי 66 וגובהי 1.77 אני מעוניין להיכנס לכושר: 1. האם מסלול אופניים של 3 ק"מ ליום מספיק? 2.האם כפיפות בטן ומשקולות מסייעות לחיסול השומן וליצירת ריבועים? תודה

01/06/2001 | 15:11 | מאת: כוסית חבל"זית

שלום אורי הנך מעוניין להכנס לכושר. כפיפות בטן ומשקולות מסייעות מאוד לפיתוח שרירים וריבועים אך לא בשריפת שומנים! אם הנך מעוניין לשרוף שומן אתה צריך לעסוק בפעילות ארובית שיכולה להיות -מסלול האופניים ,ריצה ,שחייה וכו' -פעילות זו צריכה להמשך בין חצי שעה לארבעים וחמש דקות. את אימוני המשקולות בצע לא יותר מ-3 -4 פעמים בשבוע בשביל לתת מנוחה לשריר ואת האימון האווירני בהתאם ליכולתך. ב ה צ ל ח ה מהכוסית החבל"זית :-)

01/06/2001 | 20:35 | מאת: אדי מלמד

הנני מצטרף לדעת "הכוסית" . בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה