ריבועים בבטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/05/2001 | 17:32 | מאת: אמיר

שלום, אני מתאמן בחדר כושר ורציתי לדעת מה עליי לעשות על מנת לקבל ריבועים בולטים בבטן. תרגיל הבטן שאני מבצע הוא באמצעות מכשיר פלדה שמופיע בכל פרסומת המכונה גלגלון. בנוסף אני עושה תרגילי בטן לשרירים אלכסוניים באופן חופשי. האם יש תרגיל או פעילות עליה תוכל להמליץ. יש לציין שאני רזה כך שאין בעיה של שומנים. בתודה, אמיר

23/05/2001 | 15:22 | מאת: פיני

ובנוסף הייתי רוצה לשאול האם כפיפות בטן מתאימות ליצירת ריבועים בבטן

25/05/2001 | 20:42 | מאת: אדי מלמד

לקבלת שרירי בטן בולטים : 1. לעבוד בעזרת התנגדות (משקולת על הבטן). 2. בכל סט יש לבצע מספר תרגילים שונים. 3.לשנות את זויות התרגילים , וזמני העבודה . 4. לבצע את התרגילים 3-4 פעמים בשבוע ולא יותר. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה