הורדת היקפי שומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/05/2001 | 16:09 | מאת: אבני

אדי שלום, בעבר כתבתי לך על הדילמה שלי בנושא "שריפת שומן" ואני מבקש לברר אם אני טועה במשהוא. אני בן 35 שוקל 63 ק"ג וגובהי 1.65. אני עוסק בספורט אירובי שמשמעו ריצה, ריצה קלילה והליכה ברגל. יחד עם זאת אני משתדל לאכול בצורה מאוזנת ( לאכול מסודר, לא לאכול שומנים ולא לאכול בלילה), אך אינני מנהל רישום ואינני "מונע" מעצמי לעיתים לחטוא. פעילות הספורט שלי כוללת : 4 פעמים בשבוע מסלול ממוצע של כ-10-8 ק"מ בערך בין שעה ורבע לשעה וחצי כאשר הקצב תלוי במסלול ( במישור וירידה ריצה קלילה ובעליות - הליכה). אולם, למרות זאת אינני מצליח להוריד מהיקפי הבטן למרות שאני מבצע פעמים בשבוע כפיפות בטן. השאלה שלי היא האם אני טועה בסדרת פעילות האירובית שלי. האם עלי לרוץ יותר על פני הליכה, האם עלי "להרעיב" את עצמי בכדי להוריד היקפים או להסתפק בשמירה כפי שאני עושה זאת כיום. יש לציין כי בעבר לפני כ - 6 חודשים נהגתי יותר לרוץ (פעמיים בשבוע), אולם בעצתך עברתי להליכה/ריצה והדבר סייע לי להוריד קצת בהיקף, אך לטעמי לא מספיק. האם אתה חושב שהגעתי לקצה גבול היכולת להוריד בהיקפי הבטן או שיש עוד מה לעשות ? ממתין לעצתך. אבני.

10/05/2001 | 21:13 | מאת: אדי מלמד

אבני חביבי, עפ"י נתונייך אינך אדם שמן כלל וכלל נהפוך הוא, ולמרות זאת יש עלייך לבצע את הדברים הבאים בכדי : 1. להוריד לחלוטן את תצרוכת המלח . 2. לנסות ולהוריד עמילן - קמח. 3. תנסה לעבוד לאכילת חלבונים בלבד במשך שבוע ללא פחמימות - מומלץ. הכי חשוב הוא להנות מהחיים , קח הכל בקלות. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה