תוכנית אימון להליכה על מסילה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/04/2001 | 10:14 | מאת: michal

הנני בת 46 ירדתי 10 קילו בדיאטה מבוקרת -שומרת על ההשג שנה איננימועונינת לרזות יותר בכל הגוף אלא בירכים והזרועות רוצה להרזות באזור הירכים והזרועות התחלתי ללכת על מכשיר ריצה בהדרגה חצי שעה עד מהירות 5 מבקשת תוכנית יותר מבוקרת לאימון על המכשיר כמו כן תרגילים לחיזוק הזרועות שאלה נוספת מה ניתן לצפות לתוצאות מהליכה על המכשיר ריצה- הורדת היקפים הפיכת שומן לשריר או רק חיזוק סיבולת לב ראה הנני בת 46 משקלי 76 גובה 155 אינני מעונית ב

07/04/2001 | 10:19 | מאת: אדי מלמד

מיכל שלום, עבודה אירובית בעזרת הליכון נמדדת בעזרת הדופק שלנו , עפ"י ממצאי גילך הינך צריכה לבצע פעילותך בטווחי דופק של 110-120 ולא יותר, לשאלתך - הכושר הגופני ישתפר כאשר טווחי הדופק שלך ינועו בין 130 ומעלה (סבולת לב ריאה) ולא שריפת שומן. כך שע"י זאת בתבדקי את טווחי הדופק המתאימים לך , תוכלי למצוא את קצב הליכתך הרצוי. תרגילים לחיזוק ידייך, הינו כל תרגיל בוהינך מניעה את ידייך כלפי מעלה בהתנגדויות שונות וכל מדריך יכול להדריך אותך באופן פיזי בשטח ולתקן את תנועותייך בעת הצורך. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה