שאלה, אנא הגיבו

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/06/2002 | 21:20 | מאת: איציק

שלום רב. אני בן 14 וחצי, 1.80 ומשקלי אינו ידוע (אין לי משקל ואני לא מתבייש ממנו) אבל אני בטוח שאני מעל מה שאני צריך להיות (לא בהרבה). ואני מעוניין לפתח שרירים ובעיקר בחזה ובבטן. איזה תרגילים אתם מייעצים לי לעשות, כמה לעשות, ומתי מומלץ לעשות (בוקר, צהריים , ערב). יש לי משקולת אחת של 5 קילו ( אני יודע יותר מדי כבד...) תודה מראש. איציק

24/06/2002 | 07:08 | מאת: ירון פישר

שכיבות סמיכה, עליות מתח, כפיפות בטן. תשתמש במשקולת שלך כמשקולת לניר. היא קלה מדי בשביל שרירים כל כך גדולים. לא הבנתי את הענין עם המשקל (אבל זה לא מהותי).

24/06/2002 | 14:42 | מאת: איציק

תודה רבה ירון. (חשבתי שהמשקל מהווה חלק מהתרגילים המיועדים לי או לא.. או משהו כזה בל כמו שאמרת לא משנה).

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה