הורדה במשקל + פיתוח שרירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/06/2002 | 00:59 | מאת: אביטל

שלום רב. אני תלמיד בן 14.5, עולה לכיתה ט'. אני 1.80 מטר ובנוסף לזאת אני קצת רחב, משקלי בערך (אין לי משקל) 70 - 75 ק"ג. לכן רציתי לנצל את חופשת הקיץ ולקום מוקדם בבוקר, ולהתאמן, גם כדי להוריד במשקל, וגם כדי לפתח קצת שרירם. אני יודע שדרושה גם תזונה נכונה, להקפיד בנושא של סוכר ממתקים וכאלה. תודה מראש לכל מי שיעזור, ימליץ, ויציע לי תכנית או תרגילים / אימונים המתאימים לגילי. אביטל

15/06/2002 | 01:00 | מאת: אביטל

שכחתי לציין. אני לא יודע מה המשקל הרצוי לגובהי, אך אני בטוח שאני עובר אותו בכמה ק"ג. אז אם המשקל שרשמתי אינו הגיוני או בסדר יחסית לגובהי, ייתכן שמשקלי יותר. אביטל

17/06/2002 | 07:16 | מאת: ירון פישר

שלוש פעמים בשבוע לסירוגין, 3 -4 סטים של : עליות מתח (הכי הרבה שאתה יכול) שכיבות סמיכה (הכי הרבה ....) כפיפות בטן (הכי הרב...) סקוואט (הכי ה....) לאחר מכן ריצה למשך 20 דקות (הכי מהר שאתה יכול) יש פירוט בפורום איך לבצע כל תרגיל - חפש. נ.ב מה לגבי שנת הלימודים עצמה? אתה מתכוון לשבות מפעילות?????

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה