ריצת בוקר- שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/05/2002 | 17:41 | מאת: קרן

שלום לירון, שאלתי קודם על מה כדאי לאכול לפני ריצת בוקר (כחצי שעה לפני הריצה) קיבלתי מחברה שלומדת את נושא החינוך הגופני והיא אומרת שכדאי לאכול בערב שלפני ארוחה עשירה בפחמימות מורכבות כמו פסטה למשל (אפילו שזה יכול להיות כ 8 שעות לפני האימון) ואז חצי שעה לפני לשתות משקה איזוטוני או אנרגיה זמינה אחרת כמו חטיף אנרגיה או פרי. מה אתה אומר? האם זה הכרחי? אני רצה כמעט כל יום (רק יומיים מנוחה) ומנסה לשמור על משקל. נראה לי שזה לא קל ליישם צלחת פסטה בכל ערב....זה המון קלוריות!:-) כרגע אני רגילה לאכול בערבים סלט גדול מאוד עם קופסת טונה או ביצה קשה ובלילה איזה מעדן סויה דיאטטי. זה פשוט משביע אותי ובהחלט מספיק לי אשמח לשמוע את דעתך תודה קרן

22/05/2002 | 07:28 | מאת: ירון פישר

צלתח פסטה 8 שעות לפני האימון? נייט ! הסוכר הזה לא יהיה יותר בדם אחרי 8 שעות. הוא יהיה בתאי השומן.... משקה איזוטוני? מה הקשר? אלה מלחים, לא סוכרים. את יכולה לנסות פאואר בר לפני האימון.

22/05/2002 | 08:33 | מאת: קרן

תודה על ההתיחסות המהירה. יש לך אולי המלצות לפאואר בר טוב? אני מכירה רק את ה"אנרג'י" לסוגיו

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה