אמון גופני ועצם הזנב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/05/2002 | 09:19 | מאת: liraz

עשיתי אימון ביתי עם "גלעד" - 2 תוכניות אבל בשעת ביצוע תרגילי הקרקע (תרגילי בטן - לשכב על הרצפה ולעלות כלפי מעלה כאילו מושכים חבל ותרגילים בסגנון זה )לא השתמשתי במזרן ועכשיו אני מרגישה כאבים בעצם הזנב. האם יש קשר בין שני הדברים? לפני האימון לא הרגשתי כאבים. הכאב הוא רק כאשר לוחצים במקום. לאיזה רופא עליי לפנות כדי לאתר ממה הכאב נובע? יעש לציין שבחודש וחצי האחרונים אני מתעמלת המון כ- 5 פעמים בשבוע גם במכון וגם עצמאית.

21/05/2002 | 07:19 | מאת: ירון פישר

כמה זמן יש לך כאבים? טיפ - לגלגל מגבת לנקניק עבה ולהניח מתחת לקשת המותנית בעת ביצוע התרגיל.

21/05/2002 | 09:54 | מאת: liraz

יש לי כאבים במשך כ-יומיים.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה