השטחת בטן (אצל בנים)

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/05/2002 | 21:52 | מאת: זיו

שלום, שמי זיו ואני בן 17, אני שוקל כ68 קילו (משקל שאמור להיות בגדר הסביר, אם הוא היה מורכב משרירים לפחות...) אני לא חובב גדול של פעילות גופנית מאומצת (כפיפות בטן, שכיבות שמיכה וכדומה) והייתי מעוניין לדעת איזו פעילות גופנית קלה (אך ארוכה, מעבר לשעה) כמו רכיבה על אופניים, שחייה או כל פעילות אחרת תתרום באופן המקסימלי להשטחת הבטן (בעיקר התחתונה) וחיזוק השרירים בגב. בתודה מראש- זיו.

08/05/2002 | 07:51 | מאת: ירון פישר

אם אתה יכול לשחות במשך שעה רצוף, בדופק אפקטיבי - זו הפעילות שעונה על כל דרישות שלך. אם אתה לא מסוגל אז אימון כח קצר וממוקד למשך 20 דקות, מיד לאחריו הליכה עם אינטרוולים קצרים של ריצה למשך 40 דקות. דיאטה מתונה.

08/05/2002 | 17:25 | מאת: זיו

האם כוונתך בשחיה רציפה לחתירה במשך שעה רצופה? ומה הכוונה באימון כוח ממוקד? אשמח לקבל פירוט בקשר לתכנית שהצעת (מאחר ואני לא כל כך מכיר את סוגי הפעילות הגופנית למיניהן). שוב תודה- זיו.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה