שיפור סיבולת שריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/02/2001 | 19:17 | מאת: משה

שלום אני עוסק בספורט משחק כדורסל וגם עושה תרגילי כושר בבית עם משקולות ותרגילי כח שונים ויש לי כבר מסת שריר אני גם עושה שכיבות שמיכה בוארציות שונות ובסטים שונים (בין כסאות ,ידיים קרובות, רחוקות, רגליים על מיטה או כסא ת מהר לאט וכו) אבל אני מסוגל לעשות רק 64-50 בסט אחד וברצוני לעשות לפחות 100, 200 בסט איך אני מגיע לתוצאה הזאת? בנוסף לכך אני גם עושה תרגילי בטן כמו קראנצים וכפיפות בטן ושאני רואה תוכניות ומכונים רובם עושים זאת על מזרן מיוחד אבל אני מתאמן על הריצפה ללא מיזרן האם יכול להיגרם נזק או שזה רק לנוחות? למרות שיש לי כבר בטן חטובה ורבועים ואני רואה תוצאות

03/03/2001 | 10:49 | מאת: אדי מלמד

משה שלום, בכדי לשפר את כמות וגודל הסט יש לבדוק לפני כך את משקלך שכן אנו עובדים על משקל גוף, ובאיזו זוית ידייך נמצאות כאשר הינך מבצע 50-60 חזרות, שנית יש לשלב אימוני כוח בחדר כושר, וכל זמן נתון יש להוסיף רמת קושי נוספת. שלישית , בטן, אין בעיה או שינוי למעט נוחות בעבודת בטן, כמובן שיש לחלק את עבודת הבטן ( עליונה, אלכסונים ותחתונה ) בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה