כושר גופני ירוד

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/04/2002 | 08:38 | מאת: רונית

שלום , אני בת 31 . אני מרגישה שכושרי הגופני ירוד ביותר. אני לא עושה שום פעילות גופנית כיום. ברצוני לשפר את כושרי מה עליי לעשות על מנת להעלות אותו בהדרגה , תודה , רונית

21/04/2002 | 12:20 | מאת: קובי

המון סקס זה עוזר תתחילי פעם בשבוע ותתחילי להתקדם .......................... שתדעי באמת תודיעי לי

21/04/2002 | 14:01 | מאת: רונית

אם סקס נחשב לכושר גופני, אז נראה לי שאני מסודרת .

21/04/2002 | 14:13 | מאת: ירון פישר

הליכה בקצב המהיר ביותר שאת מסוגלת להתמיד בו. תתחילי ב 20 דקות 3 פעמים בשבוע, וכל שבוע תאריכי את ההליכה ב 2 דקות. לכשתגיעי ל 40 דקות נדבר שוב. כל זה לפני הסקס, כמובן. (את יכולה להרשות לעצמך היות פסיבית בסקס, לא באימון)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה