משקולת יד

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/04/2002 | 11:54 | מאת: izi

אני מתאמן במשקולות יד 5 ק"ג כ"א בן 45 מה מס' הסטים וכמה לבצע בכל סט?ואיזה תרגילים? תודה.

19/04/2002 | 11:14 | מאת: ירון פישר

טוב, צריך למצוא דרך להקשות עליך כי משקוליות של 5 קג זה, יותר מדי איזי בשבילך. הסט יהיה אפקטיבי אם הוא יגביל אותך ל 20 חזרות (לא תוכל לעשות יותר) וגם לא פחות מ - 6 חזרות. אני מניח שאנחנו מדברים על כפיפות ידיים, כן? אז ככה: בצע סט ארוך ככל שתוכל כאשר כפות הידיים מופנות לרצפה, ומיד אחר כך בלי לנוח סט ארוך ככל שתוכל כאשר כפות הידיים פונות לתקרה. אם אתה בתחום של 6 - 20 חזרות = זה אפקטיבי לחיזוק השריר וגדילתו. לפחות 4 סטים כאלה באימון. דווח איך היה ונמשיך הלאה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה