הגדלת חזה וחזרה לספורט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/11/2016 | 20:26 | מאת: א.א

שלום עברתי הגדלת חזה ואני מעוניינת לחזור לכושר. רציתי לשאול במידה ואני עושה אופניים כדי לרדת באיזור הישבן והרגליים אז זה עלול לפגוע לי באיזור החזה?כלומר אם אני מתאמנת על איזור הרגליים ,הגוף מוריד רק באיזור הרגלים או גם באיזורים אחרים?כי שמעתי פעם שהגוף מוריד שומן מהמקום שהכי נח לו ולא חשוב איזה פעילות אני עושה. ואם התשובה היא כן...איזה פעילות אתה ממליץ לעשות כדי לרדת רק בהיקפים של הירכיים והישבן? תודה

שלום, אכן אין הורדת שומן נקודתית ולכן אימון על אופניים "ישרוף " קלוריות גם בשאר אזורי הגוף. אבל חשוב להבין שבכדי להוריד % שומן המפתח לכך הוא בתכנית תזונה, ללא תכנית תזונה סיכוייך להוריד שומן קלושים עד אפסיים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה