כאב חד בצד ימין שעות לאחר אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/07/2016 | 00:40 | מאת: מורן

שלום רב, התחלתי להתאמן בצורה רצינית בתחילת מאי, תחילה 5 אימונים אירוביים בעצימות בינונית, בחודש האחרון הכנסתי אימון כוח שבנה לי מאמן 3 פעמים בשבוע, בימים הללו אני עושה פעילות אירובית קצרה יותר, אבל אינטרוולים בעצימות גבוהה מאוד למשך 25 דקות. ובשבועיים האחרונים התחלתי לעשות אינטרוולים גם ביומיים הנוספים - רק ארוכים יותר - למשך כ-40 דקות בשבוע האחרון החלו לי כאבים חדים בצד ימין, מתחת לצלעות ומאחור הצלעות התחתונות. הכאב מגיע כשעה וחצי לאחר אימון ולפעמים נמשך עד לבוקר למחרת. קראתי שזה יכול להגרם מרמת כושר נמוכה, האם כדאי להפחית את כמות האימונים האירוביים? מה כדאי לעשות? תודה רבבה

מורן שלום, איני בטוח שזה קשור לרמת הכושר. אבל מאחר וקשה לאבחן ממליץ שתפחיתי את עצימות האימונים וראי אם זה משפיע. במידה וכן פשוט הקפידי על העלאה מדורגת יותר של העצימות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה