חיזוק שריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/07/2016 | 14:33 | מאת: מירי

שלום רב אני אחרי לידה 6 חודשים נשאר לי 3 קילו ודגש על חטוב וחיזוק השריר איזה פעילות כדאי לי לעשות חדר כושר, עיצוב בסטודיו סי ודומה או פילאטיס, כל פעם אחרי חדר כושר השרירים תפוסים לי כמה ימים ואחרי שחעורים בסטודיו לא מדוע? תודה

מירי שלום חשוב לדעת אם את עדיין מניקה, מאחר ויש לזה השפעה ישירה הן על כמות הקלוריות שאת צריכה והן על ההורמונים. בגדול ממליץ על שילוב של פעילות אירובית כגון הליכה / אופניים / שעוריים אירוביים... ולהוסיף גם אימוני כוח שלדעתי עדיפים על סטודיו סי,פילאטיס ושעורי עיצוב. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה