איזה אימון שורף יותר שומנים ? כח או אירובי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/05/2016 | 12:21 | מאת: איירין

איזה אימון שורף יותר שומנים, רוצה להוריד שומנים בבטן וירכיים ולהתחטב עושה פעמיים בשבוע עיצוב גוף בסטודיו ופעמיים אימון של שעה הכולל קיקבוקס ואימוני כח חצי שעה כח חצי שעה קיקבוקס עם כריות וכפפות ( לא באוויר). האם זה טוב לשרוף שומנים או עליי לשנות ושים דגש על אימון אחר ?

המפתח להורדת שומן הוא יצירת גרעון קלורי מה שישפיע ביותר על כך זו תכנית תזונה. ללא תכנית תזונה הסיכוי להורדת שומן הינו קלוש עד אפסי. לשאלתך - ככל שהאימון יהיה עצים יותר- סיכוי גדול יותר לשרפת שומן. ללא קשר לסוג התרגילים לא ניתן לשלוט מאיפה השומן ירד. בסה"כ התכנית שלך טובה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה