האם זה נכון שאימון אירובי לאחר אימון התנגדות לצורך

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/05/2016 | 11:12 | מאת: מ

האם זה נכון שאימון אירובי יום לאחר אימון התנגדות לצורך בניית מסת שריר, פוגע בבניית מסת השריר? אם כן, אשמח לדעת מהן הסיבות מאחורי זה. תודה רבה!

שלום, לא בהכרח, תלוי בעצימות / משך / ותדירות האימונים האירוביים וזה לא רק לאחר האימון הכוח אלא גם במשך היום. בגדול אימון אירובי הנעשה נכון עשוי אפילו לשפר את העלאת מסת השריר זאת כמובן בתנאי שמבוצע נכון. עצימות גבוהה מדי של אימון אירובי אכן עלולה לפגוע בהעלאת המסה אבל אימונים אירוביים מתונים בתדירות של כ 3/4 אימונים בשבוע למשך זמן של כ 30 דקות עשויות לעזור בהעלאת המסה . בהצלחה אורי

13/05/2016 | 10:56 | מאת: מ

בבניית מסת השריר? אני מתאמן בבית לבניית מסה (אבל לוקח את זה ממש באיזי ולא ממהר להעלות משקלים) עם משקולות ומשלב בקפיצות בחבל. בה"כ האימון לוקח כשעה וחצי. זה פעמיים בשבוע+פעמיים אירובי= שחייה של כשעה, ולפעמים גם פעם נוספת בשבוע משחק טניס בעצימות בינונית.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה