שינוי באימונים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/10/2015 | 08:04 | מאת: לי

שלום אני בת 25 ואני מתאמנת אירובי ואימון שהוא סוג של פילאטיס עם מתיחות ומשלב יוגה וקיים בו אלמנט מאד מזערי עם משקל מאד מאד נמוך רק בכתפיים ויד אחורית. כרגע בגלל שנוסף לי מלא עומס בעבודה אני יכןלה לעשות את האימון הלא אירובי שלושה ימים רצוף. האם גם אם מדובר באימון שהוא לא משלב משקלים ולא בונה שריר גם פה אסור לי לעשות שלושה ימים רצוף וצריך לתת לגוף להתאושש או שזה בסדר לעשות שלושה ימים רצוף? תודה!

לי שלום, אין בעיה באימוני כוח רציפים שעצימותם נמוכה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה