אימון כח למתחילים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/10/2015 | 16:27 | מאת: אנונימית

שלום, התחלתי השבוע לעשות קצת אימוני כח לחיזוק השרירים. אני עושה בין 10 ל-30 דקות של אימון ביום, בשילוב עם אירובי קל (כמו ג'מפינג ג'ק וכדומה) ובכל יום עובדת על קבוצת שרירים אחרת (יום אחד מתרכזת בשרירי ידיים, יום אחד ברגליים, יום אחד בבטן וכו') רציתי לשאול אם זה בסדר שאני מתאמנת בכל יום. מכיוון שאני עושה אימונים קצרים יחסית, ולא מאמצת את אותה קבוצת שרירים יום אחרי יום (כדי לאפשר להם לנוח ולהיבנות) או שעלי לרכז את כל ה

שלום, בהחלט אפשר לפצל האימון לקבוצות שרירים, רק הקפידי שכל קבוצת שריר תקבל לפחות 2 אימונים בשבוע ומנוחה של 48 שעות בין אימון לאימון. ממליץ להתמקד בתרגילים מורכבים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה