שמירת משקל ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/04/2002 | 23:35 | מאת: נופר

אני שוקלת 54 וברצוני לשמור את המשקל הזה או להוריד כמה גרמים יש לי מבחן כוח בחוג שבו אני מתאמנת(הרמת משקולות) ואני חייבת לשמור על משקל זה או טיפה לרדת בשבועיים הקרובים אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע ועושה בעיקר פעילות אנארובית מה אתה ממליץ לי לעשות בשבועיים הקרובים מבחינת תזונה בסיסית ונכונה ופעילות גופנית

14/04/2002 | 07:06 | מאת: ירון פישר

הזיכרון שלי כבר מזמן לא משהו, אבל נראה לי שכבר שאלת שת השאלה הזו לא מזמן.... תעני לי על השאלות שהצגתי ונתחיל לבשל משהו.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה