חדר כושר מזיק או לא

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/03/2015 | 17:26 | מאת: לידור

שלום אני בן 14 וחצי אני רוצה להתחיל להתאמן בחדר כושר אבל יש בעיה.. הרבה אומרים לי שאם אני יתחיל להרים שם משקולות אז יעצר לי הגדילה ואני יפסיק לגבוהה ומזה אני מפחד. אז כדאי לי להתחיל להתאמן בחדר כושר או לא?

לידור שלום, אין שום חשש. כבר שנים המחקרים מראים כי אימוני כוח אינם פוגעים בגדילה, בעקבות זאת שינו את החוק וכיום ניתן להתאמן בחדר כושר מגיל 6 !!. ברור שיש להקפיד על בניית תכנית אימון מתאימה ומדורגת. אתה יכול להצטרף לחדר הכושר ללא חשש. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה