קרע בשריר הבטן ?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/07/2013 | 23:29 | מאת: אור

שלום, נפגעתי ממרפק חזק בצד הבטן במהלך משחק כדורגל. מיד הרגשתי כאבים עזים הלכתי למר"מ שהפנו אותי למיון ששם אישפזו אותי ועשו לי אולטרסאונד שלא גילה דימום פנימי ורנטגן שהראה שהעצם לא נפגעה. עדיין יש לי כאבים בצד הבטן התחתונה ממש מעל האגן והרופא משפחה אמר שכנראה זה קרע.. אני רוצה לטפל בזה בצורה טובה והחלים כמה שיותר מהר כי אני עוסק בספורט הרבה רק לא יודע מה לעשות...

אור שלום, לא בהתמחותי. עליך להתיעץ עם גורם רפואי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה