שריפת שומנים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/02/2001 | 17:54 | מאת: engelika

שלום, התעוררתי לאחר כמה שנים שבהם לא עסקתי כלל בפעילות גופנית [מלבד האכילה זה נחשב?] אוקצור תפסתי את עצמי והחלטתי "ללכת על זה" וכבר היום אני הולכת למכון כושר ומנסה לחסוך בתזונה לקוייה. ולשאלתי: אני מעוניינת תחילה אך ורק לשרוף קלוריות ולצמצם היקפים ולא בקבלת שרירים [אימאאאא איזה פ-ח-ד!!!] אז מה הפעילות הכי מומלצת למטרה זו????

17/02/2001 | 09:37 | מאת: אדי מלמד

אנג'ליקה שלום, הפעילות המומלצת חייבת להיות מורכבת מכמה גורמים : 1. אימון אירובי (מסלול, אופניים , סטפר וכד'), 3-4 פעמים בשבוע כ - 30-45 דקות בכל פעם. 2. שתייה מרובה של מים בלבד. 3. אכילת 0.8-0.6 גרם חלבון על כל 1 ק"ג משקל גוף. 4. שמירת תזונה נאותה ללא טוגנים כמעט ללא ממתקים ולמעט במלח וסוכר. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה