שרירי הבטן...

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/02/2001 | 09:40 | מאת: נטע

היי... כבר כמעט שנה אני עושה כל יום תרגילי בטן- 100 כפיפות בבוקר ו-100 כפיפות בערב. אני מאוד מרוצה מהתוצאות אבל בזמן האחרון אני לא מרגישה שום קושי כשאני עושה אותן, ואני גם לא מרגישה שזה עוזר. האם אני צריכה להחליף תרגילים? ואילו עוד תרגילים מחטבים את הבטן?

17/02/2001 | 10:47 | מאת: אדי מלמד

נטע שלום, ראשית כל הכבוד על המסירות. שנית, יש להעלות את דרות הקושי בכל כמה שבועות, כשמבצעים עליית בטן רגילה רוב העבודה מתבצעת בחלק העליון של בטנך, יש לשנות את זויות הידיים (למעלה וקדימה)לקבלת קרגת קושי, בטן תחתונה מתבצעת עם רגליים ב - 90 מעלות והזזת הרגליים לכיוון החזה וחזרה למרכז. יש לשנות את זמני העבודה (עלייה וירידה). בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה