אימון כושר לילדים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/09/2010 | 22:16 | מאת: לימור

שלום רב, מיד לאחר החגים אני מתחילה אימון כושר לילדים. גיל- 5.5-7 שנים. מבחינה התפתחותית האם זה נכון טווח הגילאים שציינתי. חשבתי להפעיל את החוג שהמטרה בראש ובראשונה היא הנאה. המון משחקים והפעלות. יצירת מסלולים כפיים ובתוכם דגש על מהירות, כוח ועוד. מה דעתך? האם זו הדרך? אשמח לכתבות, מאמרים רעיונות.... תודה וחג-סוכות שמח!

לימור שלום, בהצלחה. פעילות גופנית חיונית וחשובה לכל גיל, במיוחד לגילאים אלו בתנאי כמובן שהם נעשים בהתאמה. בלינק המצורף תמצאי מספר מאמרים בנושא: http://www.wingate.org.il/Index.asp?CategoryID=902 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה