משחה למניעת סדקים בפטמות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/07/2010 | 21:58 | מאת: משה

שלום רב, אני בן 40, בריא. אני עוסק בריצה ומאחר והביגוד המקצועי (בדים מנדפי זיעה למינהם) גרם לי לסדקים בפטמות ואף לדימום, המליצו לי לשים וזלין, וזה אכן פתר את הבעיה. אבל, הוזלין מכתים מאד והורס את הבגדים (שהם, כידוע, לא ממש זולים). אודה לך אם תוכל להמליץ לי על משחה שאינה מכתימה שתעשה את העבודה. תודה מראש, משה

משה שלום, אינני מכיר משחה שלא מכתימה. ממליץ להפסיק השימוש בבגדים יקרים אלו ולעבור לחולצות טריקו פשוטות וזולות. נכון שיש יתרון לבגדים מנדפים, אך אם אתה מקפיד על שתייה ומודע ללחות היחסית בחוץ אין שום סיבה שלא להשתמש בבגדים "הפרמיטביים", הרי שנים השתמשנו רק בהם.בימים חמים במיוחד או כאשר הלחות היחסית גבוהה תוכל עדיין להשתמש בהם. בהצלחה אורי בהצלחה אורי

30/07/2010 | 12:18 | מאת: הקסם בתוכך - מרי

ואם תמשיך להשתמש במשחות, אני ממליצה על משחה פחות סותם את העור מואזלין, משהו על בסיס יותר טבעי, תבדוק משהו שמיועד לנשים בזמן ההנשקה 0לדוגמא של חברת וולדה) - שיאפשרו ריפוי בלי לסתום את כל הנקבוביות...

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה