ייעוץ להתחלת פעילות גופנית!!!!!

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/02/2001 | 10:02 | מאת: גלית

שלום! אני בת 24 60 ק"ג/1.68 .העלתי כ-5 ק"ג מיותרים שאני רוצה להוריד-יותר נכון להצר את ההיקפים כיוון שבגדים אינם עולים עליי. עד לפני כשנה התאמנתי שנתיים בסטודיו C -פעילות שעיצבה את גופי ,אני רוצה לחזור לכושר -לעצב את הגוף ולשרוף שומנים. איזו תוכנית אתה מייעץ לי? בכוונתי ללכת למרכז חוגים שעל יד הבית שלי (מדיספורט) ורציתי לדעת איזה מסלול לעשות? (אירובי/ספינינג/עיצוב) וכמה פעמים בשבוע מכל פעילות כדי להגיע לתוצאות המיוחלות? תודה רבה!

09/02/2001 | 18:21 | מאת: אדי מלמד

גלית שלום, ראשית יש להתחשב בעובדה שלא עסקת בספורט מעל לשנה, שזה הרבה זמן. על כן יש להתחיל בקצב מתון ולאחר מכן להגביר אותו - כלומר, להתחיל מחוג קל ולהעלות את דרגות הקושי לפי היכולות הנרכשות. אירובי הינו עבודה אירובית טובה, למעוניינים - ספינינג טוב לרמת כושר גבוהה יותר. עיקרון שריפת שומן הינו אחרת, עבודה על דופק אחיד ומתון ולא הנ"ל. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה