יש לי שאלה בנודע להרמת משקולות
דיון מתוך פורום אימון, כושר גופני ותזונה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
יש לי שאלה : אני בן 15 ובניתי לעצמי תוכנית אימונים שבועית דרך התרגילים שלקחתי מאתר "גופי"(אתר עם תרגילי כושר) את שתי התרגילים של הזרוע הדו ראשי ( בעמידה , ובישיבה על כיסא ) . אני עושה בימי ראשון , שלישי וחמישי 3 סטים ו25 חזרות בכל יד ( אני מרים משקולות של 4 קילו וזה מספיק לי ) אחרי שאני מסיים את האימון כעבור 10 דקות אני אוכל קופסה 1 של טונה ולפעמים 2 + שתי פרוסות לחם . השאלה שלי היא מתי אני יתחיל לראות תוצאות ???
ירין שלום, אני מניח שאתה עושה גם תרגילים לשאר שרירי הגוף, אם לא ממליץ להוסיף. לגבי תוצאות - חשוב להגדיר אתת מטרת האימונים, אם ברצונך להעלות מסה חשוב להוסיף תכנית תזונה, טונה ולחם זו לא תכנית תזונה. בהצלחה אורי
כן אני עובד על כל שרירי הגוף ( כל יומיים על שריר אחר ) . מטרת האימונים שלי היא חיטוב ושהשריר שלי יהיה יותר חזק . אני אוכל ארוחת בוקר וצהריים טובות וכ-3 שעות בערך לפני האימון אני אוכל פחמימות , ואחרי האימון טונה עם לחם + אורז או תפוחי אדמה או כל סוג אחר של פחמימות . אם תוכל להגיד לי לפי הערתך ולפי הידע שלך תוך כמה זמן אני אוכל לראות תוצאות מספקות אני אשמח .