מכון- כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/12/2001 | 12:38 | מאת: סיון

שלום..... אני בחורה בת 19 ואני מעוניינת להירשם לחדר כושר....רציתי לדעת כמה פעמים מקסימום אפשר ללכת למכון כושר בשבוע? האם זה בריא ללכת כל יום? מכייון שאני מעוניינת נוסף לזה להישתתף בחוגי ספינינג מידי פעם בנוסף לחדר כושר אני חייבת לציין שהמטרה שלי היא לא להוריד שומן מכייון שאני רזה ....אני מעוניינת לחטב יותר את הגוף ושיהיה לי "קוביות בבטן" אחרי כמה חודשים במכון כושר מתחילים לראות תוצאות? האם עדיף ללכת בערב מאשר בבוקר?כי בערב שורפים את כל מה שאכלנו במשך היום.. תודה........ סיון

23/12/2001 | 14:50 | מאת: ירון

הרבה שאלות לא ממוקדות, אז אענה באופן כללי ביותר: אין הגבלה עלמספר האימונים בשבוע, ובכלל הגוף לא מתארגן שרירותית לפי לוח השנה הגרגוריאני. רוצה לומר - מספר האימונים והמנוחה ביניהם מתוכננים לפי העומס באימון, מטרתו, ומצבו הפיסי \ נפשי של הספורטאי ולא על פי תבנית של 7 ימים בשבוע. המינימום הוא 3 אימונים כל 48 שעות, בני לא יותר מ 60 דקות. ספינינג הוא אימון לכל דבר. חיטוב והרזיה הם אותו הדבר. אני לא יודע על סמך מה קבעת שאת רזה, מכל מקום אדם "רזה" הוא בעל יחס גבוה של שריר לשומן. את לא רואה קוביות בבטן משום שיש סביב השריר שכבה של שומן המסתירה אותו. ייתכן אף שהתפלגות השומן בגופך לא אחידה, ואת באמת "רזה" בירכיים, ובזרוע האחורית, אבל יותר שומן מצטבר באיזור הבטן שלך. ייתכן. תוצאות אפשר לראות גם אחרי 3-4 שבועות. תלוי בטיפוס הגוף שלך, וברצינות באימון. זה מאוד אישי, אבל אם מדובר באימון "כח" בנוסף לאימון סבולת, אז רצוי שזה לא יהיה בבוקר, על מאגרים מדולדלים של גליקוגן. מה עוד?

25/12/2001 | 08:03 | מאת: סיון

היי ירון אין לי בעיה של משקל וזה לא המטרה שלי בחדר כושר ללכת ולהוריד במשקל.....כי אצלי אין ממש מה להוריד אני שוקלת 44 והגובה שלי 1.57 וכל מה שאני רוצה זה לשמור על המשקל (למרות שאין לי נטייה להשמנה) ולחטב יותר את הגוף ולבנות שרירים.... ביי........ סיון

23/12/2001 | 23:16 | מאת: אדי מלמד

1. עדיף 3-4 פעמים בשבוע ללכת לחדר כושר ולא יותר. 2. אין מניעה לבצע ספינינג אולם יש לאכול בהתאם. 3. תוך 2-3 חודשים רואים הבדלים יפים ומשמעותיים. 4. עדיפות ב - 6 בבוקר או 6 בערב, ואין סיבה שתשמיני בערב מפאת מבנה גופך וכמות הקלוריות אותה שרפת בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה