בניית עצם

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/11/2000 | 01:01 | מאת: דנה

שלום רב, כאשר ישנה ירידה בינונית בצפיפות העצם אצל בחורה בת 24 איזו התעמלות מומלצת לעשות ואילו מכונים מומלצים ביותר למטרת התעמלות לשם בניית עצם? תודה. דנה

30/11/2000 | 15:47 | מאת: אדי מלמד

דנה שלום ! המלצתי לך היא התעמלויות שונות ומגוונות כעין פלנקדרייז, התעמלות מתקנת, קלנטיקס, התעמלות קלילה ומתגברת בכל המכשירים האירוביים הנמצאים בחדרי כושר שונים ייתנו פתרון נרחב ובריא באופן מתון ומבוקר לנושא, ומאידך יש להתמיד בתוספים לחיזוק עצם, ובחדרי הכושר והספורט השונים חיזוק כללי ונקודתי שרירית וחיזוק גידים המחזיקים את מפרקינו השונים. מקומות יש לרוב, באם תרצי תאמרי לי את מקום מגורייך ואנסה להתאים ולמצוא לך מקום בהתאם. יישנם , כנישה אחרת לנושא אפשרות אחרת ושונה במקצת והיא לנסות ולחזק את גופנו ביוגה או אפילו באומנויות לחימה רכות למיניהם כגון טאי צ'י. בהצלחה

01/12/2000 | 02:26 | מאת: דנה

אדי שלום, אשמח אם תמליץ לי על מקום מתאים בחולון ובת"א. רב תודות, דנה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה