חיטוב פלג גוף אמצעי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/11/2001 | 11:39 | מאת: רועי , רעננה

שלום רב אני בחור רזה כאשר רוב גופו חטוב (ידיים , רגליים , זרועות וכד' , חזה ) אולם חלק הגוף האמצעי אינו חטוב כלל ואף חלש- אין לי קרס . אני סובל מתופעת ה"צמיגים" אולם המצב לא כל כך נורא . לאחרונה אני עד למכשירים רבים (אלו הנמכרים בערוץ הקניות למשל) אשר מיועדים לחיטוב החלק הגוף האמצעי , כגון , מכשירים אלקטרונים המורכבים מאלקטרודות (jim form pluse או abtronic ) וכמו כן מכשיר מאין חתירה אך במצב הפוך כלומר , ברכיים על הארץ ודחיפת מוט כלפי מעלה ואז מטה , הפעולה מזכירה שטיפת ריצפה בימיי הבניים או גילוף (מצער על דמיוני הפרוע) . שאלתי האם מכשירים אלו מומלצים ואם לא אז מה כן . נא לא להתייחס לכפיפות בטן או שכיבות צמיחה שכן לי זה לא עוזר , אני מתעייף מהר יחסית וזה גורם לי לכאבים יותר מאשר לחיטוב. , אנא עזרו לי להוציא את האויר מהצמיג !ולקבל את המראה החטוב (משולש). תודה

06/11/2001 | 12:08 | מאת: ירון

צר לי לשנות לך את הקונספט, אבל שום אמצעי- תרגיל לבטן לא ישנה את מצב הצמיגים. כדי להוריד את אחוז השומן התת עורי באיזור הבטן תאמץ הרגלי אכילה נכונים = יותר ארוחות ביום, אכול מזונות עניים בקלוריות, בצע פעילות "אירובית" בדופק אפקטיבי ובנה מסת שריר עם דגש על השרירים הגדולים בגוף. בטן לצורך הענין אינו שריר הזולל קלוריות, אם כי לא צריך להזניח את חיזוקו, וזאת על מנת לאזן את "החגורה התומכת" = שרירים זוקפי גב, ירך אחורית וישבן. תהיה חזק.

08/11/2001 | 23:27 | מאת: אדי מלמד

רועי, ישנן שתי דרכים: 1. העלאת מסה שרירית ובכך להשתמש "בצמיגים" הקיימים ולהגדיל אותך. 2. בכדי להתחטב יש עלייך לבצע פעילות אירובית 4-5 פעמים בשבוע, לוותר על מאכלים המכילים עמילן-קמח, מלחים ושומנים רבים ותרגילים בחדר הכושר בהתאם. אם כן, אנא ציין בפניי את שהחלטת ואענה לך בהתאם. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה