כפות רגליים נרדמות בעת מאמץ גופני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/10/2001 | 21:23 | מאת: HF

לעיתים קרובות נרדמות לי כפות הרגליים בעת פעילות אירובית (מדרגה,קיק בוקס) מהי התופעה וכיצד נתן ךמנוע אותה(כבר החלפתי שתי זוגות נעליים כנראה שלא זו הבעיה)

02/11/2001 | 14:50 | מאת: אדי מלמד

הבעייה היא לא בזוגות הנעליים. בדר"כ הבעייה מתחילה כאשר אנו לא נמצאים בכושר גבוה, ולא מגיע מספיק חמצן , על כן: 1. יש לשנות את מיקום דריכת הרגל ומקום מיצובה. 2. יש להניע את אצבעות הרגליים כל הזמן. 3. יש לדרוך נכון !!!!! בברכת הספורט

05/11/2001 | 01:36 | מאת: aya

ע"פ תזונאית קלינית של אחת מחברות הטבע המובילות בתחומן זו בעיה של מחסור בויטמין B-12

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה