להפוך את התחביב למקצוע

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/10/2001 | 21:10 | מאת: חגית

אני בת 33 ועוסקת מזה מספר שנים בפעילות גופנית מגוונת(אירובי ,קיקבוקסינג, ספינינג וכו') הייתי רוצה להפוך את התחביב למקצוע דהיינו ללמוד בקורס מאמנים . האם בגילי עדיין אפשר לפתוח בקריירה בתחום זה ? ומה הם המוסדות במוכרים בארץ?

02/11/2001 | 14:55 | מאת: אדי מלמד

חגית שלום, אירובי ניתן ללמוד במספר מקומות: - וינגייט, המדרשה לתרבות הגוף אמריקה ישראל , סמינר הקיבוצים ואוניברסיטת תל אביב, המלצתי היא וינגייט או אוניברסיטת תל אביב בלבד. וינגייט - 8639222-09 , אוניברסיטה - יש לפנות לעטרה דפני - רכזת. ספיניננג - לא מוכר ע"י חוק הספורט כך שכל אדם יכול לעסוק בו אני ממליץ על הקורס של ברק מג'ר - 448538-052 תאמרי לו שאני שלחתי אותך. קיק בוקס - נחשב כאומנות לחימה יש לעבור קורס זה בוינגייט או מקום מאושר לנושא. אין גיל שבו אי אפשר לשנות ולהצליח בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה