שאלה למנהל הפורום

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/10/2001 | 23:25 | מאת: אורית

ברצוני לדעת בפירוט אם תוכל - האם פעילות של חיטוב ועיצוב הגוף (פעילות אנאירובית) יותר אפקטיבית לאחר פעילות אירובית, או עדיפה ללא פעילות אירובית מקדימה. אשמח לדעת את הסיבה הפיזיולוגית!! תודה אורית

02/11/2001 | 14:59 | מאת: אדי מלמד

כאשר אנו מתאמנים זמן ממושך מעל 20 -60 דקות במצב אירובי אנו מסיימים את השיעור אולם גופנו עדיין פעיל ביותר. לאחר אימון אירובי אנו כביכול מתאמצים פחות אולם מקבלים תוצאה טובה יותר פזיולוגית מפני שאנו עובדים על איזור מסויים וגורמים לשריר להתאושש, אנו קוראים לזאת התאוששות אקטיבית. התאוששות פסיבית נעשית כאשר אנו נותנים לגופנו לנוח לאחר מאמץ 24-48 שעות. כמובן שיש לבצע זאת במינון ולא באופן מוגזם. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה