אחרי 20 קילו

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/10/2001 | 20:12 | מאת: רונית

בת 31 לאחר דיאטה בה ירדתי 20 קילו מתאמנת כמעט כל השבוע אירובי, ריקוד, הליכה, ועיצוב . שאלתי היא איך מורידים את הבטן שנשארה עכשיו ומפריעה מאוד(עברתי ניתוח בקע בטבור ויש טוענים שזה עקב הניתוח?) כפיפות בטן לא עוזר במיוחד מה עוד ניתן לעשות ללא ניתוחים כמובן. נאמר לי ע"י מורה לספורט שבזמן ההליכה יש לשים שקית נילון או חגורת הזעה באזור הבטן להזעה מוגברת האם שמעת על כך

27/10/2001 | 13:23 | מאת: אדי מלמד

לדעתי צריך לבצע מספר שינויים: 1. בכדי שתוכלי להוריד את שאריות הבטן שמציקות לך דבר זה הינו תהליך. א. יש להוריד את המוצרים בעלי קמח - עמילן ומלח. ב. יש לעבוד אירובית כ - 65% מסף אנאירובי. ג. שקית הזעה אפשרית. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה