מכשיר מכווץ שרירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/10/2001 | 11:37 | מאת: פרלה

שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר למכשיר שמפרסמים בערוץ הקניות: מראים בפרסומת מכשיר, שמבצע פעולת כיווץ לשרירים באזורים שונים בגוף. המכשיר נותן פולסים חשמליים לשריר וגורם לו להתכווץ, ובכך בעצם השריר אמור לעבוד , לשרוף קלוריות ולהתחטב. (המכשיר בא בצורת "חגורות" ששמים על האזור שרוצים לחטב - יש לירך, לבטן וכו'). רציתי לדעת - האם מישהו מכיר את המכשיר? האם מישהו התנסה בו? אם כן, אשמח לשמוע את דעתכם, משום שאנו שוקלים לקנות מכשיר כזה, והוא די יקר.. אז חשוב לנו לשמוע קודם דיעה ממישהו שמכיר את המוצר. חוץ מזה, גם אם אף אחד לא ניסה - מה אתם חושבים על מכשיר כזה? יכול להיות שזה כואב? אציין עוד, שאני כרגע מרותקת לבית בגלל פציעה בברך, ולכן אנחנו חושבים שמכשיר כזה עשוי לעזור לי לא להתנוון. בתודה מראש, פרלה.

27/10/2001 | 11:38 | מאת: רועי

המכשירים האלה שנותנים פולסים לשריר הם רק אשליה ובעצם לא נותנים את התוצאות שכולם היו רוצים שהם חיטובים משולמים ושרירים מפותחים........רק פעילות גופנית יכולה לגרום לגוף מעוצב, אין קיצורי דרך. אני מכירנשיחם שנפלו וקנו את המכשיר הזה שחוץ מעיסוי של השריר לא גרם להם לכלום, הפרסומות מטעות.

27/10/2001 | 13:29 | מאת: אדי מלמד

פרלה, באם את מתנוונת בבית , מכשיר זה יגרום לשרירייך לפעול אולם אין דבר כזה שמכשיר זה ישרוף קלוריות!!!!! הכל במינון חשמלי מבוקר. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה