דופק

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/10/2001 | 13:37 | מאת: רמי

לאחרונה קניתי שעון דופק(פולאר) , כאשר אני במנוחה הוא מראה דופק 90 לעומד 64-68 במדידה ידנית או במד לחץ דם. האם יש בעיה בשעון או שהוא מודד משהו קצת שונה ? שאלה נוספת שמטרידה אותי, היא האם באמצעות מדידת דופק ניתן לחשב את צריכת הקלוריות (כמו שהיצרן טוען)? הדבר נראה לי מוזר כי צריכת הקלוריות תלויה גם בפעליות כוח(כמו בזמן הרמת משקולות), האם הדבר מתבטא בדופק? רציתי לציין שאני בכושר גופני טוב, אני רץ 3 פעמים בשבוע ומתאמן בחדר כושר ואני גם מתעמל ביוגה.

27/10/2001 | 14:03 | מאת: אדי מלמד

רמי 1. האם אתה מחבר את הרצועה ומרטיב אותה לפני פעילות. 2. האם עדכנת את פרטייך בשעון על כל מרכיביו. 3.בפעילות כוח המאמץ הינו גבוה אולם לזמן קצר ולכן לא תקבל תוצאה מהימנה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה