אדי שלום, מספר שאלות ממתאמנת מתחילה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/10/2001 | 07:51 | מאת: רונית

מזה כחודש ימים אני רוכבת על אופני כושר- כל יום 30-40 דקות 1. לאחרונה במהלך האימון, ברכיי מתחילות לכאוב, יש לי הרגשה שאני לא מתאמנת טוב. האם הברכיים צריכות להיות בזוית קהה או בזווית של 90 מעלות (אני מקווה שלא בלבלתי אותך) 2. אני מרגישה מצויין לאחר האימון, אולם מיד לאחריו אני מרגישה כי אני צריכה לאכול משהו האם מותר לאכול לאחר אימון? 3. קראתי באיזשהו מקום כי עדיף להתאמן יום כן יום לא כשעה, מאשר כל יום האם זה נכון? 4. מה נכון יותר- לרכב יותר קילומטרים בסף קושי (התנגדות) נמוך או פחות קילומטרים עם קושי גבוה. 5. באפנים יש מדד מסויים שאומר בסוף האימון כמה קלוריות שרפתי. מה אומר המספר 55KCAL במונחים של קלוריות האם זה 55 קלוריות או 550? 5. מטרתי העקרית היא ירידה במשקל ועיצוב רגליים וישבן, פחות פיתוח שרירים. תודה על תשובתך

27/10/2001 | 14:55 | מאת: אדי מלמד

1. ראשית ברכייך צריכות להיות מקבילות אחת לשנייה. 2. בהחלט, דברי חלבון וירקות ופירות. 3. עדיף להתעמל 3 פעמים בשבוע ובתחילה לאט לאט אענה לך מאוחר יותר על שאר הדברים אני נאלץ לנתק.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה