בעיות ברכיים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/09/2001 | 02:09 | מאת: השמן המתוסכל

שלום! אני בחור בן 23 גובה 177 משקל 95 ק"ג(שמן) ואני מעוניין להוריד ממשקלי ולחטב את גופי, התחלתי לקצץ את תזונתי ובקרוב אני הולך לתזונאית, אני מעוניין להתחיל בפעילות גופנית על מנת להרזות אך אינני מסוגל לרוץ עקב בעיות ברכיים, לכן יש לי מספר שאלות : א. איזה פעילות אירובית אחרת(שאינה מכילה קפיצות וזעזועים קשים) אני יכול לעשות במקום הריצה ובאיזה מינון מומלץ? ב. מהם התרגילים המומלצים לחטב את אזור הבטן? ובאיזה מינון? ג. האם ישנם חומרים עליהם עלי להימנע (כגון מלח) על מנת להקל על שריפת השומן? בתודה מראש השמן המתוסכל

25/09/2001 | 00:27 | מאת: adi

שלום שמן מתוסכל, בתור אחת שמתמודדת עם ענייני משקל (קרובה למשקל הכבוד שלי) רצוני להעיר מספר הערות: 1. שמחתי על זה שאתה הולך לעבור את התהליך אצל דיאטנית, לפגישה ראשונה הבא אתך: א. רשימה של כל מה שאתה אוכל נכון להיום. ב. רשימה של מחלות מהן אתה סובל. ג. רשימת תרופות שאתה מקבל. ד. מזונות שאתה רגיש אליהם. ה. מזונות שאתה אוהב. 2. הליכה מתונה מתאימה לכולם כמעט (בדוק אם זה המצב אצלך(. 3. תרגילי בטן, לא ידוע לי כי אני לא עושה עדיין. 4. ככלל, רצוי להמנע מצריכת מלח. 5. לחייל בודד קשה להסתער על יעד מבוצר בקרב, אבל לכיתה יותר קל. נסה לגייס את המשפחה לטובת העניין. הסבר להם שגם הם ירוויחו. עדי

25/09/2001 | 11:04 | מאת: מישהי מיוחדת :)

היי לך. אני לא יכולה להמליץ לך משהו בענין התעמלות או תזונה נכונה. אבל אני כן יכולה לאחל לך המון המון המון בהצלחה!!!! ולהודיע לך שזה לא קל אבל בהחלט אפשרי. אז בהצלחה לך מכל הלב, מחזיקה לך אצבעות חזק חזק. ואגב השאלות ששאלת יכולות לעזור גם לאחרים כולל אותי :-) אז תמשיך לעדכן אותנו מה קורה שנה טובה וגמר חתימה טובה. אני:)

25/09/2001 | 23:57 | מאת: יעל

הי, קודם כל בהצלחה. הכי חשוב זה להתחיל לאט לאט ולא לרצות להוריד מהר במשקל כי אז משמינים בחזרה ויותר. מה שהכי חשוב זה להרבות בשתיית מים (לפחות 12 כוסות מים ביום). זה קשה אבל ככל ששותים יותר תחושת הצמאון גוברת, יותר קל לשתות הרבה והמשקל יורד. אני ניסיתי על עצמי ורק מהגברת השתיה הורדתי שני קילוגרם בחודש. לגבי חיטוב הבטן מאד חשוב שתתיעץ כי אתה עלול לפגוע בגב. הכי חשוב זה להתחיל בחיזוק שרירי הבטן התחתונה ואז כל השאר. בהצלחה.

29/09/2001 | 11:40 | מאת: שרית

היי אני לא יודעת כמה אני אוכל לעזור לך אבל.... גם לי יש בעיות ברכיים-עוד לא ידוע לי מה בדיוק, אבל גם אני לא יכולה לקפוץ, לרוץ, להתכופף... התחלתי ללכת לחדר כושר, הליכון, משקולות... לא דברים שיזיקו גם התחלתי לשחות שזה לא פוגע בברכים ומרזה... בהצלחה

02/10/2001 | 10:24 | מאת: אדי מלמד

א. אני ממליץ על אופניים . ב. לא תוכל לחטב את הבטן - בכדי לחטב את הבטן זהו תהליך של אחוזי שומן אולם אתה צריך לעבוד על שרירי הבטן והגב התחתון בכדי לחזק את שריריך ואת יציבותך. ג. ברגע שתיפגש עם תזונאי תקבל תשובות למאכלים מותרים ואסורים. בברכת הספורט

20/10/2001 | 01:47 | מאת: edgroup

שלום ביכלתי לעזור לך להפחית ממשקלך. אני מייצגת חברה אמריקאית בעלת נסיון של 22 שנים בתחום ועובדת ב-52 מדינות. מאושרת ע"י כל אותם המדינות ע"י משרדי הבריאות כתוספי תזונה. כמו כן אנו בעלי נסיון ותוצאות מוכחות בשטח של 7 שנים בטיפול באנשים. ראה אתר; www.magicdiet4all.com ולאחר מכן פנה/י לאסתי 04-9836734 או 052-663865 בברכה אסתי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה