יוצאת יותר מידי להליכות וזה לא קל לי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/10/2020 | 12:02 | מאת: לימור

חג שמח רציתי להתייעץ איתך על זה שאני לא רגילה לעשות הליכות, ואני מכריחה את עצמי לצאת הרבה פעמים ביום וזה עושה לי לא טוב. אשמח להתייעץ מה לעשות? אני מודה לך שיהיה לך שבת נפלאה וחג שמח

לימור שלום, כמה פעמים? כמה זמן כל פעם? באיזו מהירות? פרטי ואשמח לחזור אליך בהצלחה אורי

03/10/2020 | 12:51 | מאת: לימור

אני בהתחלה הולכת רבע שעה ואחרי זה הליכות קצרות יותר לפחות שלוש פעמים ביום אני הולכת מהר כל יום אני עושה את זה וזה לא עושה לי טוב אני פשוט רוצה לרזות ומכריחה את עצמי לצאת כמה שיותר זה רק עושה לי ממש לא טוב אשמח להתייעצות אני מודה לך חג שמח

03/10/2020 | 15:28 | מאת: לימור

מה לעשות תודה רבה מכל הלב

08/10/2020 | 16:06 | מאת: לימור

עם תוכל ליעץ לי תודה רבה

לימור שלום, ראשית חשוב להבין שהקשר בין פעילות גופנית ( הליכה/ ריצה/ רכיבה...) לבין הורדת משקל הוא קטן. כלומר בכדי לרדת במשקל החלק החשוב ( והקשה יותר לביצוע) זה תכנית תזונה. ללא תכנית תזונה סיכוי קלוש עד בלתי אפשרי להורדת משקל. לשאלתך לגבי ההליכה - ( לא ברור לי למה כוונתך "לא עושה לי טוב)ממליץ לבצע הליכה אחת ביום, בקצב בינוני למשך של כ 30 דקות. ראי איך את מרגישה , עדכני ונמשיך משם. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה