הורדת בטן לאחר עלייה במסה ובמשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/08/2020 | 06:06 | מאת: יניב

היי לכולם, אני בחור מושתל כליה והייתי בתהליך של העלאת מסה ושריר, עד כה אכן עליתי במסה ומשקל אך רוב המסה והמשקל התרכז לבטן ועכשיו אני מעוניין להוריד את הבטן בירה ובו זמנית רוצה להישאר באותו המשקל ולכן יש לי שאלה איך אוריד את הבטן ואשאר בטווח המשקל הנוכחי עם בטן שטוחה יותר?

יניב שלום. אומנם לא בהתמחותי, אבל מספר הערות: 1. לא ציינת מהם האימונים שעשית. פרט ואשמח לחזור אליך. 2. ציינת שרוב עליית המסה היא בבטן - אני "חושד" שמדובר בעלייה של שומן. בכדי לדעת במדויק צריך יותר נתונים שהיו אמורים להילקח "לפני" "ואחרי". 3.האם התהליך לווה עם גורם מקצועי? תזונאי/ת מאמן? בהצלחה אורי

23/08/2020 | 09:01 | מאת: יניב

1. האימונים כללו אימוני כוח עם משקולות חופשיים במכון כושר. 2 אכן נעשו לי מידות היקפי גוף על ידי מאמן כושר. ויחד עם זאת אכן אני רואה תוצאות בגדילה ובנפח הגוף אך עיקר הגדילה היא בבטן שלדעתי זה יותר שומן מאשר שריר 3. התהליך לווה עם דיאטנית נפרולוגית ומאמן שבעיקר עבדנו לעת עתה על מסה ועכשיו אני רוצה להוריד רק את מסת השומן / העודף בבטן בלי לפגוע במשקל גוף הנוכחי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה