ירכיים וישבן מידלדלים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/08/2020 | 22:25 | מאת: טלי

שלום. אני בחורה רזה, תמיד שקלתי 58-60 על גובה 170. תמיד עשיתי ספורט. עברתי הריון במהלכו עליתי 18 קג, לא עשיתי כמעט ספורט מכל מיני חששות. עכשיו אני שנה אחרי הלידה, כל המשקל ירד, רובו בלי מאמץ בכלל ו2 הקג האחרונים ירדו בעזרת ספורט, עושה הליכות מדי פעם. מבחינת הגזרה חזרתי לעצמי אבל הירכיים והישבן רופסים כאלה, ממש מידלדלים וזה מאוד מפריע לי. מה יכולה להיות הסיבה ומה אפשר לעשות? אני עושה הרבה ספורט, מעבר להליכות, גם מטפלת בילד ומתרוצצת אחריו כל היום. תודה!

טלי שלום, ראשית ברכות. לשאלתך - אני מבין מתיאורך שאינך עושה פעילות גופנית סדירה. בהנחה שאכן כך ממליץ לשלב אימוני כוח לפחות פעמיים בשבוע ופעילות לב ריאה ( כגון הליכה). ממליץ לעשות זאת בליווי מקצועי ובהדרגה. בהצלחה אורי

18/08/2020 | 18:09 | מאת: טלי

תודה רבה!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה