תוצאות בדיקות .......

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/07/2020 | 09:29 | מאת: ג

שלום בת 45, בריאה רזה ולא מעשנת. בשלושת החודשים האחרונים יש לי כאבים באצבע הרגל השמאלית, צילום US הראה שאין דלקת אך יש שינויים ניווניים קלים עם אוסטואופטיה קטנים בעצמות, הודגמה התרחבות של מרווח המפרק MTT עם עיבוי רקמתי פרה- ארטיקולרי. הסתיידויות זעירות תוך מפרקי, לא ווסקולרי, תמונה יכולה להתאים לשינויים ארטרוטיים. בנוסף יש לי דלקת בכתף שמאל שנאמר לי שזה כנראה הסתיידות. מה אומרות תוצאות הUS? האם בשני המקרים שתארתי (כתף וכף רגל) זה בגלל גילי 45 ושאינני עושה ספורט? האם הכאבים ברגל הם כבר לכל החיים? מה ניתן לעשות?

ג. שלום, לא בהתמחותי, עליך להתייעץ עם פיזיותרפיסט. בגדול, פעילות גופנית עשויה להועיל ואפילו להועיל מאד, אך יש לעשות זאת מקצועית כפי שציינתי התחל עם פיזיותרפיסט. בהצלחה אורי בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה