ארוחה לאחר אימוון - מה כדאי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/07/2020 | 15:07 | מאת: אמיר

צהריים טובים, רציתי להתייעץ לגבי הארוחה שלאחר האימון. נכון להיום (בעצת מאמן כושר) אני אוכל לאחר האימון (שנמשך כ 45-50 דקות) א. סלט ירקות + כ 100 גרם שעועית מש + קופסת טונה במים + ביצה + 2 כפות טחינה ב. חצי חלה אשמח לדעתך בעניין וכיצד ניתן לשפר את הארוחה הנ"ל. אני בן 31, 1.90 ושוקל 85 ק"ג.

אמיר שלום, בגדול מה שחשוב זה סך כל תזונתך. למה אתה אוכל כך לאחר האימון? מה הסיבה? מהי מטרתך מההיבט התזונתי? פרט ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

27/07/2020 | 09:43 | מאת: אמיר

שלום אורי, מיישם צום לסירוגין של 16 שעות לאחר מכן 1. קוטג' 3%/5% 2. ארוחת צהריים - כוללת בדרך כלל 3 פרוסות חזה עוף + פחממה מורכבת יחסית כגון חומוס\שעועית\בטטה - בכמות יחסית גדולה כ 150 גרם. 3. ארוחת ערב - ארוחת האימון שציינתי במידה ובוצע אימון. אחרת ארוחה קטנה יותר שמתמקדת יותר בירקות וחלבון רזה. אשמח לדעתך

אמיר שלום, חוזר עוד פעם - מהי מטרתך? נכון לעכשיו אין צורך לשנות דבר כל עוד לא ברורה המטרה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה