זוכרים מכשיר אימון בשם bullworker?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/04/2020 | 13:15 | מאת: מוטי

שלום, זוכרים שהיה פעם מכשיר אימון פופולרי בשם bullworker? מדוע נעלמה לחלוטין הפופולריות שלו? האם הוא אינו יעיל או אפילו גורם נזק גופני?

מוטי שלום, אכן זוכרים, מדוע נעלמה הפופולריות שלו? מהסיבה הפשוטה שיש עוד מכשירים ואביזרים לא פחות טובים ואף יותר טובים. הוא אכן מוגבל כאביזר כושר . לא גורם נזק. בהצלחה אורי

18/04/2020 | 23:38 | מאת: מוטי

אני מעוניין לקנות אביזר לאימוני כוח שאפשר לעשות בבית בתקופה זו. לכן חשבתי על bullworker פשוט כי זה מה שאני מכיר. האם יש לך המלצה לאביזרים יותר מודרניים ויעילים, אך כאלו שלא תופסים הרבה מקום בבית? תודה.

מוטי שלום הבולווקר מוגבל ביכולות יצירת תרגילים. ממליץ על משקולות יד מתברגים , מצרף לינק. מגוון התרגילים שתוכל לעשות איתם הרבה יותר גדול מהבולווקר. הלינק למשקולות, יש מספר חנויות אינטרנט שניתן לרכוש גם את המוטות וגם את הצלחות, https://citysport.co.il/Catalog.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=1393183 בלינק הזה תמצא חדר כושר מקוון http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10860&did=11087&G=10646&SM=10860 במידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

20/04/2020 | 13:04 | מאת: מוטי

תודה על התשובה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה